Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

White Henna Facial Bleaching

Hendaklah dipakai pada kulit muka dan leher agar tona warna dan kecerahan seimbang. Kesan pencerahan adalah SERTA MERTA selepas 30 minit, jadi hanya boleh dipakai 2 kali sahaja dalam masa sebulan.

Kesan :

Kulit lebih cerah

Tona warna kulit seimbang

Kulit licin dan lembut

Liang roma mengecil

Kulit tegangProduk insyaallah halal dan selamat. Mempunyai pengiktirafan GMP dari kerajaan tempatan Thailand dan adalah produk pencerahan paling terkemuka di Thailand.

Bahan-bahan : Solution 1, Solution 2, Bedak dan Spatula.

Satu set White Henna ini hanya untuk SEKALI penggunaan sahaja, tetapi boleh dikongsi dengan dua orang atau lebih ( Jika muka kecil ) kerana hasil bancuhannya agak banyak. Solution yang telah dibuka, tidak boleh lagi disimpan.

Untuk kesan penggunaan yang lebih efektif, minta tolong seseorang untuk sapukan pada muka anda. Anda hanya baring dan relax. Jika buat sendiri, kebarangkalian sapuan tidak rata dan tidak tutup sepenuhnya.

PERHATIAN !

Sebelum memakai White Henna, pastikan :-

1) Muka anda tidak sensitif dan tidak berjerawat banyak atau teruk. Kulit seperti ini tidak sesuai untuk White Henna. Rawat dahulu masalah kulit anda.

2) Dua atau tiga hari lepas anda tidak memakai sebarang produk pemutihan atau pengelupasan kulit.

3) Muka anda tiada sun-burn. Jika ada, pastikan ia sembuh dahulu, baru boleh pakai White Henna.

CARA-CARA :-

Sebelum memakai Facial bleaching ini, pastikan anda telah membersihkan muka dengan pencuci muka dan lap kering. Jangan pakai scrub muka atau pemutih muka yang lain!

1. Letakkan bedak ke dalam BEKAS PLASTIK.

(Amaran : Jangan guna bekas lain selain plastik!).

Semasa membuka bekas bedak, pastikan bahagian yang berwarna putih berada di atas. Jika tidak, bedak akan tumpah.

2. Campurkan bedak dengan Solution 1 dan diikuti Solution 2.

3. Gaulkan dengan spatula sehingga bedak larut dan menjadi busa yang tebal.

4. Sapukan pada muka.Tutup tebal setiap inci kulit dan ratakan. Buat seperti masker. Perhatian : Jangan disapu pada bibir, kelopak mata dan bulu kening!

5. Biarkan selama 30 minit. ( Anda Akan Rasa sejuk dan berangin )

6. Bilas dengan air bersih.

7. Biarkan muka kering dengan sendirinya.Tidak perlu lap.

8. Anda Akan Rasai Kelainannya.

NOTE : Jika terdapat sebarang alahan dan kesan tidak di ingini selepas menggunakan WHITE HENNA, sila BERHENTI membeli dan menggunakannya. Kulit muka anda tidak sesuai dengan White Henna Facial Bleaching ini.


Harga RM35.00

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU