Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

SILA BACA SEBELUM ORDER


KAMI JUAL BARANG YANG GEBU2 JER UNTUK WANITA YANG NAK SANGAT GEBU...BARANG 2 KAMI JUGA DIJUAL ADALAH HOT ITEMS YANG MENJADI REBUTAN WANITA ZAMAN KINI...SO IA SEMUA ADALAH LIMITED!!SO PADA SESIAPA YANG NAK BELI BARANG KAMI DIALU2KAN UNTUK WANITA GEBU YANG SERIUS BUYER JER YER..DAH CONFIRM UNTUK BELI. KAMI AKAN BLACKOUT NO PHONE YANG TIDAK SERIUS !!! JIKA PERTANYAAN ANDA KAMI LAMBAT BALAS DIHARAP BERSABAR KERANA PROSES CHECKING STOK DIJALANKAN...ANDA AKAN TETAP DILAYAN SEPERTI PUTRI..

P/S : SMS AKAN DILAYAN UNTUK CUSTOMER YANG DAH BERSEDIA UNTUK BELI..SEGALA HARGA TETAP TELAH DISEDIAKAN BERSERTA DENGAN FUNGSI SETIAP BARANG ..SMS UNTUK ORDER SAHAJA DILAYAN..HARAP MAKLUM!!!0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU