Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

Cara Pembayaran

Cara menbuat pembayaran di kedai online KIOSK CHE GEBU dapat dilakukan dengan cara berikut:


1) Transfer Bank melalui Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking
Pihak kami menyediakan transfer bank seperti berikut:


Nama Bank :CIMB
No Akaun Bank :14200065339528
Nama Pemilik Akaun : SITI SALIHA YUSOFF2) Pengesahan Pembayaran:Setelah Anda melakukan pembayaran, sila sms atau email pengesahan pembayaran (Bukti Pembayaran) kepada kami melalui:
  •     SMS : 0163034791
Info pengesahan haruslah mempunyai: 
  •     Nama Bank
  •     Masa dan Tarikh
  •     Jumlah Pembayaran
  •     kuantiti produk
  •     Full nama
  •     Almt

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU