Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

Cara Penghantaran


CARA PENGHANTARAN BARANG ADALAH BERGANTUNG PADA BERAT DAN KAWASAN.

1) POS LAJU
2) POS PARCEL
3) SKYNET SERVICE

4) BY HAND - 

Perhatian kepada Semua Customer Yg Berminat Untuk Membuat Tempahan Produk, Diminta Membuat Pengesahan Status Stok Terlebih Dahulu Sebelum Membuat Pembayaran. Sila sms 016-3034791 untuk pengesahan.

kami akan mengesahkan terlebih dahulu sekiranya ready stok atau out of stock. Selepas tu baru la pembayan boleh dibuat.

kami juga tidak menerima sebarang tempahan berbentuk urgent. Pembayaran yg dibuat akan dipos keesokkan harinya.

get this widget here

TOL GEBU