Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

L-GLUTATHIONEL-GLUTATHIONE
1SET ADA 2BOTOL CUKUP UTK SBULAN
1BTOL ADA 30CAPSKulit anda gelap ?? kulit wajah anda bertompok gelap ?? parut jerawat ??

pastikan anda pilih produk ini kerana ia berfungsi untuk memutihkan kulit wajah dan badan disamping menghilangkan parut-parut hitam pada wajah dan badan.
  


CARA MKN..
AMBIK 2BIJI SEHARI SEKALI SEBELUM SARAPAN KETIKA PERUT BETUL2 KOSONG UTK MEMUDAHKN KHASIATNYA DISERAP
UNTUK WAJAH KULIT YANG CERAH SEMPURNA DAN LEBIH SEKATA!
-Membantu meningkatkan kekuatan dan daya tahan penyakit.
-Untuk mengubati penyakit paru-paru, termasuk asma, bronkitis kronik dan emfisema
-Mempertahankan fungsi kekebalan tubuh yang optimum, menyediakan pertahanan anti-tumor yang lebih kuat.
-Melawan pengoksidaan lemak yang beredar dalam aliran darah, termasuk kolesterol, melambatkan proses pembentukan plak di arteri (penyebab penyakit jantung dan strok).
-Penggalak immuniti.
-Menyah-toksin
-memutihkan kulit (membantu memutihkan kulit dengan mengubahsuai penukaran eumelanine (gelap / coklat / pigmentasi kuning) kepada phaeomelanin (kemerahan pigmentasi putih)
-merawat jerawat dan bekas jerawat
Bahan-Bahan (per kapsul):
L-Glutathione 500mg.
Collagen 150mg.
Tomato and Grape Seed Extract 50mg.
Vitamin C 50mg.
vitamin E5 20mg.
L-Arginine 20mg.
L-Ornitine 10mg.
Pine Bark Extract 50mg.

HARGA RM70.00

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU