Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

Tilam Rehat 3 SegiTilam rehat 3 segi sesuai untuk rehatkan badan kat mana2 yang kita suka

nak bawa pergi tidur kat pondok, kat R&R, letak dalam lori kontena, dalam bas, mana2 la yang kita rasa nak tidur dan rehat.

bentuk 3 segi yang ada putih (4 level di atas adalah bantal). boleh juga jadikan alas belakang jika tak nak tidur.

3 level kat bawah tu adalah lapik badan kita. buka lipat tu (buka macam tongkat org buta) dan bentangkan..senang ja nak tutup balik.

kain yang tebal, disulam cantik.

Span tebal dan tak lenyek..berat 3 kg lebih..

Warna tak luntur dan ada banyak warna.

buat masa ini saya masukkan 1 paten dan warna ni dulu.

nanti masukkan lagi.

Nak tahu harga...?

RM85.00 sahaja

1 comments:

Nazri Ayie said...

ad lg ke ni?

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU