Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

CATHY DOLL GOOD MORNING UV SERUM


♥ CATHY DOLL GOOD MORNING UV SERUM ♥

 RM45

Dengan teknologi inovatif eksklusif Ultra Lapisan Titanium Cathy Doll Dioksida. Serum Korea yang melindungi kulit anda dari matahari sehingga 360 darjah. Serum ini mengandungi Pico Inovatif iaitu sejenis molekul kecil dengan resolusi nanometer lebih menembusi jauh ke dalam kulit dengan lebih cepat dan melindungi kulit dari sinaran ultra violet sehingga PA 25 SPF.
Serum  ini sangat cepat diserap ke dalam kulit secara  serta-merta. Serum ini engandungi air mineral semula jadi. Anda tidak perlu tunggu 20 minit sebelum terdedah kepada cahaya matahari. Bauan dan aroma yang ringan.
KESAN PENGGUNAAN:
* Melembabkan kulit.
* Melindungi kulit dari menjadi gelap.
CARA PENGGUNAAN:
* Sapu dan urut kepada kulit anda sebelum anda mendedahkan kulit di bawah pancaran matahari.

KANDUNGAN:

♥ 100 gram.

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU