Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

Candy Lip Tint 1 KOTAK = 12 WARNA BERBEZA

kelebihan OBUSE 2IN1 candy LIP TINT :
1.12 warna menarik yg membuatkan anda tidak jemu memakainya.
2.boleh dioles sebagai pemerah pipi dengan sapuan nipis menampakkan wajah berseri semulajadi.
3.sama sekali tidak membuat bibir kering.
4.terdiri dari nombor 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12/box
5.ada vitamin E nya
6.wangi dengan bauan susu buah2an .
7.warna kekal sepanjang hari.
8. tak perlu lagi dengan pilihan warna yg sama setiap kali anda keluar...ini kerana pilihan 12 warna ini membuatkan anda ceria setiap hari.
Harga RM50/dzn


0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU