Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

PRODUK PEMUTIH GIGI YANG BERKESAN!!!!

sila ambil perhatian sebelum sms saya...saya terpaksa cakap terang2 sebab taknak timbul masalah antara supplier or customer..

pemutih gigi ini memang berkesan dan terhangat dipasaran luar negara kalau tak percaya bleh tengok kat youtube..kalau nak beli kat malaysia pun memang takada jual sangat..kena order dari sana..so mmng ia satu2nya product yang amat dipercayai oleh dentist n klinik2 gigi luar negara ia sama cam kita wat bleaching gigi ribu riban kat klinik gigi..produk ini memang diimport dari oversea so ....
if nak order harap bersabar kerana ia mengambil masi 3-5 hari bekerja untuk dapatkan jawapan..n bila saya dah order tolong jangan gatai2 nak cancel pulak sebab bila dah order xboleh di cancel. ini barang payah nak dapat..if u lari or wat tak tahu jer pihak supplier akan amik tindakan keatas u!!!!!.yang ni diluar kuasa saya...so kena faham2 sendirilah..

 anda dinasihatkan bersabar n mengerti 
..jika berminat  dengan syarat diatas dialu2kan sms saya.send  ur full address pada saya n saya akan hantarkan pada supplier ur details..harap maklum..segala kesulitan amat dikesali...pembelian tiada paksaan.. :)






                                                
PEMUTIH GIGI YANG  ARTIS HOLLYWOOD PAKAI UNTUK PUTIHKAN GIGI..
DAPATKAN SEGERA UNTUK SENYUMAN YANG MENAWAN..








  2-HOUR EXPRESS WHITESTRIPS =  RM180



PRODUCT DETAILS
  • With Advanced Seal No Slip technology
  • Whitening Without the Wait. Noticeably Whiter teeth in Just 2 Hours
  • Use Crest 3D White 2 Hour Express Whitestrips for visibly whiter teeth in just 2 hours.
  • For a little time commitment, you'll see noticeable results. And you only need to use ONE treatment to get results that last three months.
  • This package includes four separate treatments, enough to keep your teeth white for an entire year.
  • Crest 2 Hour Whitestrips use the Advanced Seal, no-slip technology that allows you to talk, drink water and go about your day while you whiten with no sticky mess. They're also enamel safe and use the same effective whitening ingredient that dentists use.
  • Noticeably whiter teeth in 2 hours.
  • Whiter teeth that last 3 months.
  • Enamel safe.
  • Made in the USA

DIRECTIONS
  • Peel, Apply, Reveal
  • Wear One Treatment A Day For 2 Hours




ADVANCED VIVID WHITESTRIPS = RM160

PRODUCT DETAILS
  • Formally know as Crest Whitestrips Advanced Seal
  • Crest 3D White Professional Effects Whitestrips provide professional level whitening.
  • Results last up to 12 months.
  • Featuring Advanced Seal Technology, these no-slip Whitestrips allow you to talk, drink water and go about your day while you whiten with no sticky mess.
  • Use for 30 minutes, once a day for a stand-out smile.
  • Plus, you'll start seeing results after just 3 days.
  • Full results after completion of kit.

DIRECTIONS
  • Peel:
    • For best results, do not brush teeth immediately before applying strips.
    • Open foil pouch and remove.
    • Peel strips from backing.
  • Apply:
    • Apply gel side of strip to teeth. It will instantly mold and adhere to teeth.
    • Align strips with gum line and press gently for good contact.
    • Fold the rest of strip behind teeth to keep in place. 
  • Reveal:
    • Wear strips for 30 minutes once a day, remove and discard.
    • Crest Whitestrips Advanced Seal comes off cleanly.



PRODUCT DETAILS
  • Formally know as Crest Whitestrips Advanced Seal
  • Crest 3D White Professional Effects Whitestrips provide professional level whitening.
  • Results last up to 12 months.
  • Featuring Advanced Seal Technology, these no-slip Whitestrips allow you to talk, drink water and go about your day while you whiten with no sticky mess.
  • Use for 30 minutes, once a day for a stand-out smile.
  • Plus, you'll start seeing results after just 3 days.
  • Full results after completion of kit.

DIRECTIONS
  • Peel:
    • For best results, do not brush teeth immediately before applying strips.
    • Open foil pouch and remove.
    • Peel strips from backing.
  • Apply:
    • Apply gel side of strip to teeth. It will instantly mold and adhere to teeth.
    • Align strips with gum line and press gently for good contact.
    • Fold the rest of strip behind teeth to keep in place. 
  • Reveal:
    • Wear strips for 30 minutes once a day, remove and discard.
    • Crest Whitestrips Advanced Seal comes off cleanly.




PROFESSIONAL EFFECTS WHITESTRIPS = RM 180


PRODUCT DETAILS
  • Crest 3D White Whitestrips With Advanced Seal Professional Effects Enamel Safe Dental Whitening Kit.
  • 20 Pouches 40 Total Strips
  • Professional Level Whitening 
  • Results last up to 12 months.
  • Featuring Advanced Seal Technology, these no-slip Whitestrips allow you to talk, drink water and go about your day while you whiten with no sticky mess.
  • Use for 30 minutes, once a day for a stand-out smile.
  • Plus, you'll start seeing results after just 3 days.
  • Full results after completion of kit.

DIRECTIONS
  • None




VIVID WHITESTRIPS = RM120

PRODUCT DETAILS
    Crest 3D White Whitestrips provide visible whitening results in only 10 days. Use this tooth whitening treatment for 30 minutes, once a day. These whitening treatments are enamel safe and easy to use. Whitestrips are the No. 1 dentist-recommended brand of tooth whitening.
    Crest 3D White Whitestrips Vivid:
    • 10 Whitening treatments
    • Do this tooth whitening once a day
    • Enamel safe and easy to use
    • #1 Dentist-recommended brand
    • Manufacturer Suggested Age: 18 Years and up

      DIRECTIONS
      N/A

      WHITESTRIPS INTENSIVE PROFESSIONAL EFFECTS= RM195

      PRODUCT DETAILS
      • Introducing our most effective teeth whitening treatment yet for your more glamorous smile that is sure to turn heads.
      • Intensive Professional Effects penetrate beneath the enamel surface to whiten as well as $500 professional treatments.
      • Transform your smile and boost your confidence with noticeable results in 1 day.
      • Professional-level teeth whitening at home.
      • Apply once a day for 2 hours.
      • Advanced Seal Technology no-slip grip.
      • For level 5 whitening on whitening meter.
      • Enamel Safe: All Crest 3D White Whitestrips use the same enamel safe whitening ingredient as the dentist.
      • Made in the USA

      DIRECTIONS
      • 3 easy steps to a beautiful, whiter smile:
        • Peel
        • Apply
        • Reveal Your Whiter Smile.
      • Use once a day for 2 hours.




      3 comments:

      Ieja Comot said...

      mcm mana nak beli yer?

      AINISLAM said...

      CMN NK BELI

      Mohd Izzad said...

      Saya ada menjual produk pemutih gigi Crest 3D White Luxe Whitestrips Professional Effect. Boleh lawati ke laman ini http://crest3dwhitewhitestrips.blogspot.com/
      https://www.facebook.com/pemutihgigicrest3dmalaysia

      Post a Comment

      get this widget here

      TOL GEBU