Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

YESTA INSTANT WHITENING BODY LOTION

PRODUK YG LAGI DEBOOOMMMM N TERLARIS DI BQW..!!

BESTSELLER..!!

YG PALING DICARI !!!!!

PRODUK PEMUTIH BADAN NO1!!!!!


ANDA AKAN DAPAT LIHAT HASILNYA DENGAN SEKALI PEMAKAIAN SAHAJA


Ingin putih secara kekal? Hanya memerlukan beberapa minit untuk dapatkan kulit putih impian anda. kerana kesan pemutihan yang cepat, anda tidak perlu segan untuk keluar hanya dengan pkai YESTA WHITENING BODY LOTION, kulit anda kekal cerah n nampak cerah..Melindungi kulit dari pengaruh sinar matahari dan Ultraviolet yang dapat menyebabkan flek hitam pada kulit dan memberikan nutrisi pada kulit sehingga kulit lebih lembab. Yesta Instant White plus Body Lotion dapat melindungi keseimbangan Ph pada kulit sehingga terasa lebih nyaman dan segar. Pakai secara teratur dalam 1 bulan langsung lihat hasilnya dan permanen..
Fungsi: Mengandung Paraffinium Liquidum dan Moisturizer yang berfungsi mempertahankan kelembapan alami kulit tubuh, kulit pun akan terasa halus dan lembut serta tampak lebih cerah.
Cara Pemakaian: Oleskan secara merata ke seluruh tubuh setiap kali sesudah mandi.
Yesta Instant White plus Body Lotion telah terbukti hasilnya dan telah banyak digunakan oleh artis-artis
Dijamin selamat tanpa bahan merkuri dan xde kandungan yang berbahaya. tebukti dengan kelulusan oleh BPOM.
TERDAFTAR DI BPOMCA 32080100138
INILAH RAHSIA UNTUK TAMPIL PUTIH BERSERI DLM SEKELIP MATA.

RM 75.00 FREE POS
SABAH N SARAWAK RM85.00

size 50ml,100ml,150ml..(hubungi kakati untuk harga)YESTA INSTANT WHITENING BODY LOTION

3 comments:

marie lynn momok said...

nk tnya de lg x stock produk yesta tu?

nurul ayu asyikin said...

MAHU CONTACT...DE STOK?DELLER MALAYSIA YER?

Anonymous said...

nak beli .. rm plz?

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU