Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

TESTIMONI VIMAX

                                                                           RM300


APA KEGUNAAN VIMAX HERBS?
Vimax Herbs adalah adunan botani bertenaga yang kuat, menggunakan herba semulajadi gred farmaseutikal. Bahan herba untuk kelelakian dari segi anatomi zakar dan upaya nafsu.
 Pengguna melaporkan peningkatan dari segi seksual, kekerasan, ereksi yang tahan lama dan peningkatan menyeluruh dari segi dorongan seks.

BAGAIMANA CARA GUNA VIMAX HERBS?
Anda harus makan sehari sebiji sahaja. Makan pada waktu pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur. Jika pada hari yang anda inginkan kekuatan dan tenaga lebihan, ambil 1 biji kapsul (30 minit sebelum seks). Sebotol Vimax Herbs mengandungi 30biji kapsul untuk 30 hari penggunaan. Formula baru ini dirumus khusus, jadi anda tidak perlu makan 3-6 kapsul sehari seperti kenyakan produk keluaran dan jenama lain.

APAKAH BAHAN DALAM VIMAX HERBS?
Vimax Herbs adalah adunan khas herba botanikal gred farmaseutikal untuk meningkatkan daya seksual lelaki. Vimax Herbs mengandungi Muira Puama (balsam), Velvet, Ginkgo biloba (leaf), Damiana (leaf), Cayenne (fruit), Oats (entire plant), Avena sativa, Ginseng (root), Panax Ginseng, Caltrop (fruit) Tribulus terrestris. Lain-lain bahan: cellulise, vegetable stearate dan silica. TIDAK mengandungi , wheat gluten, soy protein, corn, milk/diary, sodium, pemanis, pewarna tiruan, pengawet dan perasa.

ADA KESAN SAMPINGAN?
Tidak, tiada kesan sampingan akan di alami. Vimax Herbs adalah herba dan makanan semulajadi, ia boleh diambil tanpa sebarang priskripsi dari doktor.
Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!
- Keseronokan seksual yang bertambah.
- Lebih keras, lebih panjang
- Dorongan seks bertambah..

Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

BERAPA LAMA HARUS SAYA AMALKAN VIMAX HERBS?
Kami syorkan anda beli sekurang-kurangnya 3-6 botol untuk keputusan yang maksima. Anda akan rasai secara optimum kesan-kesan herba yang dirumus khusus ini. Seperti mana yang kita ketahui, herba memang bertindak secara perlahan-lahan dan semulajadi. Tidak seperti kebanyakan produk yang bertindak secara serta-merta. Biar lambat asal berkesn dan selamat. Anda pasti akan teruja dengan hasilnya nanti.

ADA JAMINAN PULANGAN WANG?
Ya, ada. Kami menawarkan 100% pengembalian wang jika anda boleh buktikan kami menjual barangan tiruan.Kami menjual Vimax Herbs Original dari Canana keluaran (Pills Expert Inc) Kapsul herba untuk lelaki No. 1 di dunia dari segi pembesaran dan kesihatan zakar secara menyeluruh.

ADAKAH BUNGKUSANNYA SULIT DAN PERIBADI?
Ya. semua bungkusan adalah rahsia dan peribadi. Kami membalut bungkusan dengan baik sekali. Tiada seorang pun akan tahu isi kandungan produk.


TESTIMONI DARI PENGGUNA KAMI
TENTANG KEHEBATAN VIMAX HERBS
Pengguna 1 : Baru 4 HARI ambil pil Vimax ...MEMANG POWER!
Terima kasih bang! Saya puas hati.. Saya pasti membeli untuk stok bulan depan. Idin, Selayang. 012-359 XXXX, SELANGOR.

Pengguna 2 : Bagus. Bantu tahan lama. Dengan Libido Gel lagi
lama. Bantu stamina juga. 3-4 sesi sehari pun ok lagi. Dan lebih
keras & tegang. Saya try sebulan dulu tengok macam mana.. nih
baru 4 HARI!.. 012-213 XXXX, Rino, Batu Caves, SELANGOR.

Pengguna 3 : Problem saya adalah saya akan hilang ketegangan
masa tengah mengadakan sex! Perghh..Memang mengecewakan
malah malu dengan isteri dan ini berlaku secara kerap pulak.
Saya cuba ambil Viagra dan puas hati tapi hanya untuk 2-4 jam
sahaja. Dah lah kosnya mahal RM40 setiap sesi. Alhamdulillah..
saya bertemu dengan VIMAX. Hanya untuk 3 hari sahaja. Saya telah dapat bertahan lama. TEGANG pulak tu zakar saya.. Walaupun saya telah pancut... Alimuddin, Terengganu.

Pengguna 4 : Saya kena stroke tahun 2005. Jadi kena ambil ubat
darah tinggi. Memang betul! Kalu ambil ubat pasti zakar saya tak
dapat ereksi sepenuhnya. Ini amat mengecewakan saya. Setiap
kali keinginan nak lakukan sex dengan isteri; tiba-tiba dipertengahanmelayari bahtera, zakar saya lembik. Amat mengecewakan. Saya melayari website dan bertemu dengan VIMAX. Cubalah.. nothing to lose.. Pergh..Kesannya menjadikan saya orang muda.. dan boleh bertahan dan hebatnya.. zakar saya amat keras dan tegang macam masa saya muda dulu (kini 45 tahun)... 019-279 XXXX, Kluang, JOHOR.

Pengguna 5 : Sewaktu berusia 49 tahun, saya diserang penyakit
jantung dan terpaksa diengioplasti di dua tempat dalam jantung
saya. Jadi saya terpaksa mengambil ubat darah tinggi dan ubat
cairkan darah. Saya pulak telah dikesan mengidap kencing manis.
Kencing manis pula adalah pembunuh saraf dan pasti saya akan
mengalami lemah tenaga batin kerana dicampur dengan ubat doktor yang terpaksa saya ambil. Performa sex saya menurun dan hampir 2 bulan tak bersama isteri. Saya amat malu. Kawan saya datang dan mengesyorkan VIMAX. Tapi saya skeptical dan malas mencuba. Tapi disebabkan kawan baik saya cubalah untuk 3 hari. Hebat! Zakar saya bangun lebih awal dari saya pada waktu pagi! Ini adalah perkembangan terbaik untuk saya. Malah saya telah bersama melayari bahtera dengan isteri dah hebat! Puass... Terima kasih pada Vimax dan saya akan teruskan makan... Imam, N.Sembilan

Pengguna 6 : Saya baru 25 tahun! dan kuat melancap pulak tu...
Jadi saya baru berkahwin dan amat malu dengan isteri pasal saya
selalu kalah! Hanya bertahan untuk 5 min je.. dah kalah.. Jadi
saya cuba layari website dan bertemu dengan website tuan. Saya
mulanya tak percaya. Bolehkah hanya dengan memakan pil vimax mampu menegangkan zakar tanpa urutan? Jadi saya banyak bertanya dengan tuan. Tapi alhamdulillah.. tuan sabar dengan saya dan saya ..cuba VIMAX untuk 4 hari.. dan woww.. tak percaya.. boleh kalahkan isteri dan bertahan sampai 1 jam ... di tambah dengan Libido Gel ... Pemandu, PERAK.

Pengguna 7 : Pergghhh! ..Hanya dalam 10 hari dah terasa
ukurlilit zakar saya dah berubah... Saya kena cuba untuk 3 bulan
untuk panjangnya pula... Guru, Pahang.

AMARAN: Berhati-hati dengan vimax tiruan yang ada di pasaran
Rupa Fizikal Vimax : Tiruan (atau apa yang mereka gelarkan Vimax Asia) VS Original/Tulen

Rupa Fizikal Pil Vimax: Original/Tulen (perang) VS Tiruan (biru/putih)


Vimax merupakan produk 100% herba yang 100% berbeza berbanding dengan vigra. Ianya membantu lelaki untuk tahan lama dalam berasmara dan membantu anda untuk tidak pancut awal. Vimax merangsang otot zakar untuk mengembang dan memberikan zakar anda kepanjangan maksimum. Sudah lebih 10 tahun di pasaran antarabangsa.

Oleh kerana VIMAX ORIGINAL mempunyai keberkesanan yang tinggi, banyak produk tiruaanya dipasaran. Oleh itu jangan gadaikan nyawa anda kepada produk-produk palsu ini.

Vimax yang berasal dari Kanada ini terdiri daripada formulasi herba-herba terbaik seperti Epimedium Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba No. 1 untuk para lelaki. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU