Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

Prida Alofica Collagen

Prida Alofica Collagen adalah hasil gabungan daripada 10 bahan-bahan terbaik dari serata dunia dan diformulasi untuk kecantikan dan kesihatan anda malah penggunaannya tidak terhad kepada wanita sahaja tetapi juga untuk lelaki.

KEBAIKAN 

Menyembuhkan luka-luka dan parut akibat kecederaan
Membantu memulihkan kulit terbakar dan kulit kering
Mengurangkan kolesterol darah dan paras gula
Membantu diri-memperbaharui sel-sel darah merah
Membantu imbangan asid / alkali dalam badan
Merawat ulser dan juga sistem penghadaman
Sumber mineral, vitamin, enzim dan nutrien untuk membantu meringankan buasir
Membantu memperbaiki sel-sel rosak dan membantu menguatkan sistem imun

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU