Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

FZ Magic Waist Shaper

HARGA ASAL : RM29.90

HARGA PENGENALAN : HANYA RM18.00 (TERHAD)

Anda mengalami masalah perut buncit dan mengeleber? ingin kelihatan 

langsing? FZ Magic Waist Shaper boleh membantu anda. dengan pemakaian FZ 

Magic Waist Shaper perut anda akan kelihatan langsing tanpa lemak2.


Fabrik yg lembut, memberi keselesaan kepada pemakai. 

Tak perlu gusar atau malu kerana, pemakaian FZ Magic Waist Shaper ini dapat 

disembunyikan disebalik baju anda.

1 comments:

anith afiqah said...

salam
y ne ada lgi dak?

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU