Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

BOTANIK SLIMMING SOAP UNTUK KURUS


BOTANIK SLIMMING SOAP UNTUK KURUS
kesan akan dapat dilihat selepas pemakaian sebulan)1PC RM4.00

SLIMMING & FIRMING GEL SOAP di hasilkan bertujuan untuk membantu mengurangkan celluite di sekeliling pinggang dan punggung dan menghilangkan tanda-tanda rekahan supaya kelihatan warna yang seragam. Gunakan hari-hari untuk menghilangkan tanda-tanda rekahan dan mengecilkan saiz. Anda melihat kesan selepas sebulan menggunakanya.
• Menghilangkan selulit di bahagian badan
• Menjadikan tona warna kulit lebih sekata
• Membuatkan kulit badan lebih anjal
• Menghaluskan kulit pada bahagian selulit
* Memudarkan kesan rekahan (Stretchmark) selepas bersalinKandungan:
*Seaweed Extract
*Iny Extract
*Lime Bossom Extract
*Lanolin Oil
*Natural Gel Soap

PENGGUNAAN:
Basahkan sabun tersebut, lalu buatkan buih yang banyak. Sapukan buih tersebutpada bahagian badan yang mempunyai selulit. Biarkan selama 4-5 minit, barulahdibilas bersih.
Note: Pastikan buih tersebut tidak terkena dibahagian
payudara.

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU