Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

SF BEAUTY



Dari mana Asal sf beauty ni sebenarnya?

ok fine baby fine..yg ni mmg soalan hot mcm goreng pisang panas..utk pengetahuan semua, bahan mentah utk sf ni diterbang khas dr indonesia..ramuan tambahan di adun di kota bharu, Kelantan. TAPI jgn risau dgn kandunganya, semua bahan yg terdapat dlm sf adalah halal dan selamat digunakan. tiada bahan kimia yg merbahaya. Sudah mempunyai kelulusan KKM dan beberapa org customer sy pun sudah buat test sendiri..erm mgkin diaorg was-was nak guna kot..dan Alhamdulillah, mmg takde bahan kimia. (customer tersebut terdiri drp beberapa pegawai kimia di jabatan kimia).

Macam mana dengan harga?

Sf beauty mempunyai 2 jenis iaitu utk kulit normal dan berjerawat. 


testimoni sf beauty, gambar ehsan daripada salah seorang stokis kami iaitu sf beauty malaysia.kredit untuk beliau. Bagi yg berada di negeri terengganu boleh juga contact sf beauty malaysia utk pembelian yer!

SF beauty penemuan daripada sumber semulajadi utk rawatan kulit yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. SF beauty bertindak meningkatkan metabolisma kulit dgn penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Sf beauty merupakan produk daripada Kelantan yang dijual secara perseorangan. Ia tidak dijual di mana-mana kedai atau salon kecantikan. Namun keberkesanannya membuatkan permintaan semakin tinggi saban hari. Mengikut pengasas produk, kini permintaan mencecah 4000  set untuk setiap minggu. Sf beauty boleh didapati melalui pengedar yang sah dan juga boleh diberi secara online melalui kami. Jangan risau berkenaan status KKM dan ketulenanya, kerana kami merupakan stokis utama SF beauty di bawah seliaan pengasas sendiri.

SF beauty terdapat 2 packaging yang berlainan iaitu bekas kaca dan juga plastik. Bekas kaca adalah untuk dipasarkan dikalangan orang-orang kenamaan dan tertentu sahaja. Ini adalah kerana pengguna sf beauty adalah terdiri drp beberapa golongan termasuklah golongan kenamaan. Namun pengguna tidak perlu risau kerana ia adalah produk yang sama. Terpulang kpd anda mahu yang bekas kaca atau plastik. Tapi kami dimyshop2u memilih bekas plastik untuk dijual supaya memudahkan proses pengbungkusan dan penghantaran.

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)

Kelulusan KKM


SF beauty telah mendapat kelulusan KKM. Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal.

SF beauty Soap : NOT 110600593K
SF Day Cream : NOT 110600594K
SF Ninght Cream: NOT 110600595K



Panduan Penggunaan 

- cuci muka dengan sabun 2 kali sehari
- gunakan krim malam pada malam hari
- gunakan krim siang pada siang hari(sbg pelindung uv)
jika awal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengan krim siang dan sabun. selepas 2,3 hari gunakan semula krim malam.

Antara kesan awal yang biasa ialah rasa gatal di tempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak berlebihan(biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). Kadang kala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit penggelupasan HALUS di bahagian bermasalah.

Berapa lama kesan??

1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi.

TRIAL SET/SET PERCUBAAN

Set Lengkap 3 in 1 mengandungi : SF cream siang (7g) SF cream malam (7g) SF soap vitamin E(1/3 ketul)
Harga : RM79.90
Harga Kami RM75
 (kulit normal)

Set Lengkap 3 in 1 mengandungi : SF cream siang (7g) SF cream malam (7g) SF soap vitamin C(1/3 ketul)
Harga : RM79.90
Harga Kami RM75 
 (kulit sensitif)


SET LENGKAP/SET BESAR


Set Besar kulit sensitif

Set besar mengandungi : cream malam (15g) cream siang (15g) dan beauty soap
Harga: RM124
Harga Kami RM110

Set besar untuk kulit normal


Set besar mengandungi : cream malam (10g) cream siang (10 g) dan beauty soap
Harga: RM119
Harga Kami RM100
LOOSE PACK

SF Day Cream
Harga: RM49.90
Harga kami : RM40


SF Night Cream
Harga: RM49.90
Harga kami : RM40

SF beauty soap vitaminC Harga : RM44.90
Harga kami : RM40
Boleh juga dibeli secara loose pack



SF beauty soap vitamin E
Harga : RM 39.90
Harga kami : RM40



SF cream 2 in 1: Cream siang(15g) cream malam(15g)
Harga : RM79.90
Harga kami: RM 70



Produk ini tidak MENIPISKAN dan MEMERAHKAN kulit muka . Ia membersih kulit secara SEMULAJADI.

Untuk kulit yang sensitif dan berpenyakit tidak digalakkan mencuba. Terutamanya kulit yang alah pada bahan-bahan kosmetik. Sila sms terlebih dahulu sebelum mencuba. Saya akan terangkan kesan penggunaan.



TESTIMONI SF BEAUTY



 





testimoni dari salah seorang dealer kami.




0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU