Pada-Mu Ku Bersujud


"Ya Allah, wahai Zat Yang Maha Kaya, wahai Zat Yang Maha Terpuji, wahai Zat Yang Memulai, wahai Zat Yang Mengembalikan, wahai Zat Yang Maha Penyayang, wahai Zat Yang Maha Pengasih. Cukupilah kami dengan kehalalan-Mu dari keharaman-Mu. Cukupilah kami dengan anugerah-Mu dari selain-Mu Semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan kesejahteraan atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W, keluarga dan para sahabat beliau."

"Ya Allah, aku memohon kepada Engkau ilmu yang berguna, rezeki yang luas dan kesembuhan dari segala rupa penyakit.""
Ya Allah, cukupilah aku dengan kehalalanMu dari keharamanMu dan cukupilah aku dengan kurniaMu dari selainMu !""Ya Allah! Jadikanlah aku dicintai (dikasihi) pada hati orang-orang mukmin, dan jadikanlah serta sampaikanlah sehingga 120 tahun, maka Allah adalah sebaik-baik Pemelihara dan Dia Maha Pengasih dan Penyayang, segala puja dan puji bagi Allah, Tuhan Sekalian Alam"
"Ya Allah! Ampunilah aku dan kedua ibu bapaku, rahmatilah keduanya sebagaimana mereka telah memeliharaku di masa kecilku. Ya Allah! Ampunilah sekalian orang Muslimin dan Muslimat, begitu juga sekalian orang mukminin dan mukminat, berilah kami (waktu berada) di dunia ini kebaikan (kesenangan), ketika di akhirat juga kebaikan (kesenangan) dan peliharalah kami dari azab neraka."

EGYPTION MAGIC CREAM

Egyptian Magic Cream :
4 oz (113.40 g) = RM160
sale = rm140 free pos laju
Trial pack 10g = RM38
Trial pack 5g = RM20
Pos laju + RM6 ;

Egyptian Magic Cream adalah krim penjagaan kulit dengan legenda kekuatan penyembuhan kerana campuran unik dari semua bahan-bahan alami yang berasal hanya dari tanaman dan organisma hidup. Egyptian Magic telah di pasaran selama 25 tahun dan telah dipopularkan dari mulut ke mulut hingga menjadi salah satu krim kulit yang paling popular dan telah disahkan di dunia.
Bahan-bahan:-

Egyptian Magic diperbuat daripada semua bahan-bahan semulajadi yang biasa kita temui. Bahan-bahan ini secara meluas dipercayai untuk memberi kesan menyihatkan pada kulit dan telah digunakan selama berabad-abad untuk merawat dan memelihara kulit.
•lilin lebah
•madu
•serbuk sari lebah
•royal jelly
•propolis lebah
•minyak zaitun


Kebaikan:-
rawatan kulit umum
krim anti kedut
ruam
luka
luka terbakar
eksima
melecet

kurap

gatal2

jerawat

kudis

dan lain2 yang berkenaan dengan kulit

0 comments:

Post a Comment

get this widget here

TOL GEBU